Partnereink

partnereink


Partnereink, társszervezetek és hatóságok


Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. széleskörű kapcsolatrendszer kialakítására és fenntartására törekszik, mind a várossal és a környező településekkel, mind a különböző hazai és nemzetközi szakmai szervezetekkel, egyesületekkel és hatóságokkal. A kölcsönös együttműködés és tájékoztatás mindannyiunk közös érdeke.


TEIT


Az atomerőmű megépítése a hetvenes, nyolcvanas évek Magyarországának legnagyobb beruházása volt. Annak érdekében, hogy eredményes párbeszéd alakulhasson ki, elkerülhetetlenné vált egy olyan társadalmi szervezet létrehozása, amely hatékonyan tudja képviselni a térség lakosságának reális igényeit, érdekeit. Ennek megfelelően az erőmű kezdeményezésére alakult meg 13 környező település önkormányzataiból a Társadalmi Ellenőrző és Információs Társulás (TEIT) 1992. június 30-án.


A TEIT-hez tartozó települések:
Kalocsa, Bátya, Dunaszentgyörgy, Gerjen, Foktő, Paks, Géderlak, Tengelic, Uszód, Pusztahencse, Ordas, Fadd, Dunaszentbenedek, Madocsa, Györköny, Dunapataj

 

International Atomic Energy Agency


Nuclear Energy Institute


ENS European Nuclear Society


OECD Nuclear Energy Agency


Foratom


U.S.Nuclear Regulatory Commission


Tolna Megyei Mérnöki Kamara
(A független műszaki szakértők előzetes ellenőrzését végző elsőfokú hatóság)


Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara
(A független műszaki szakértők előzetes ellenőrzését végző elsőfokú hatóság)


Magyar Mérnöki Kamara
(A független műszaki szakértők előzetes ellenőrzését végző másodfokú hatóság)

Nemzetbiztonsági beszerzések

Ha szeretné megtekinteni az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. nemzetbiztonsági beszerzéseivel kapcsolatos dokumentumokat, klikkeljen a https://nemzetbiztonsagibeszerzes.npp.hu linkre. Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. folyamatban lévő nemzetbiztonsági beszerzéseivel kapcsolatos dokumentumok a titoktartási nyilatkozatot benyújtó, érdekelt gazdasági szereplők, részvételre jelentkezők és ajánlattevők számára érhető el.

 

Beszállítóinknak

A Paksi Atomerőmű biztonságos és folyamatos működésének fenntartásában kiemelt szerepet játszanak beszállítóink, szerződéses partnereink.


Részükre - kiemelten az üzemi területen végzett tevékenységekhez, illetve a szállítói minősítéshez kapcsolódó legfontosabb információkat - az alábbi területeken adunk tájékoztatást:


  • logisztika (általános szállítói vizsgálat és szállítói teljesítmény-értékelés)
  • szabályozások (az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. szállítók tevékenységét érintő előírásai)
  • egyéb, a szerződések teljesítéséhez szükséges információk

Az oldal tartalmát az érvényes szerződéssel és/vagy sikeres, érvényes általános szállítói vizsgálattal, illetve nukleáris biztonsági szempontú minősítésre készülő vagy azzal rendelkező beszállítók érhetik el, regisztrációt követően.


Regisztrált felhasználóink ide kattintva jelentkezhetnek be.


Amennyiben az Ön társasága hatályos szerződéssel rendelkezik az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-vel, de a regisztrációra még nem került sor, akkor további információkat a beszallitok@npp.hu e-mail címen kérhetnek.