Jövőképünk

jovokep


A Paksi Atomerőmű küldetése a biztonságos, megbízható, olcsó és környezettudatos villamosenergiatermelés.


A nukleáris biztonságot az élenjáró nemzetközi gyakorlatnak és az elvárásoknak megfelelő szinten tartjuk. A fejlődési tendenciákat nyomon követjük, a szükséges fejlesztéseket megvalósítjuk.


Üzleti tevékenységünk során a biztonságos és megbízható villamosenergia-termelésre összpontosítunk. Az üzemidő meghosszabbításával alaperőműként kívánjuk megtartani piaci pozíciónkat a lehető legtöbb olcsó energiát termelve.


A tulajdonosi elvárásoknak megfelelően hosszú távon eredményes gazdálkodást valósítunk meg. Értékesítési árunk versenyképességét megőrizzük, költségeinket optimálisan alacsony szinten tartjuk.


Megbízhatóságunk zálogai a fegyelmezetten dolgozó, magasan képzett és elkötelezett munkatársaink. Kiemelt figyelmet fordítunk a működés fenntartásához és fejlesztéséhez szükséges munkatársak megtartására és folyamatos szakmai fejlődésükre.


Az atomerőművet az ésszerűen elérhető legalacsonyabb környezetterheléssel üzemeltetjük.


Társadalmi felelősségvállalásunk megvalósításaként továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a szűkebb és tágabb környezetünkkel kialakult partneri viszony fenntartására és fejlesztésére.


A Jövőkép megvalósítása során társaságunk a meglévő erősségeinkre, illetve az MVM csoportszintű működéséből származó szinergikus lehetőségekre támaszkodik:


  • a biztonság és az erőmű iránt elkötelezett, lojális munkatársainkra,
  • a nemzetközileg is elismert szakmai tapasztalatainkra,
  • a több mint 30 éves üzemeltetési gyakorlatunkra
  • a jól képzett, összeszokott szakembereinkre és beszállítóinkra,
  • az MVM Csoport meglévő – erőforrásaira, infrastrukturális adottságaira és tudásbázisára – együttes piaci potenciáljára.

További információk a témában: